Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen

Al meer dan 50 jaar is dit gezellige en betaalbare pannenkoeken-eethuisje een begrip in Voorthuizen en omgeving!

N

50 jaar ervaring

Unieke locatie

N

Kindvriendelijk

Bedrijfsfeest Veluwe


Home » Bedrijfsfeest Veluwe

Voor je bedrijfsfeest in de regio van de Veluwe in Gelderland moet je bij Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen wezen. Wij zorgen ervoor dat je bedrijfsfeest op een juiste manier wordt ingestoken. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat jouw bedrijf in de Veluwe en Gelderland een onvergetelijke dag/avond krijgt. Met een unieke ligging in de Veluwe wordt er gezorgd dat de dag op veel manieren kan worden ingedeeld. Wij bieden dan ook diverse arrangementen aan, dit kan variëren van een:

Dit is slechts een kleine greep uit de diverse mogelijkheden die wij jou kunnen aanbieden voor een bedrijfsfeest binnen de Veluwe in Gelderland.

Vier je bedrijfsfeest op een unieke locatie in de Veluwe binnen Gelderland

Voor een bedrijfsfeest op maat en met diverse mogelijkheden kan je ervoor kiezen om eens te informeren naar de mogelijkheden van Eethuisje de Heuveltjes. Met een nabij gelegen speeltuin bij het terras kunnen eventueel de kinderen van de medewerkers van je organisatie ook worden meegenomen. Zo is er bij ons aan iedereen gedacht. Met meer dan 50 jaar ervaring is dit dan ook niet meer dan normaal! Wanneer je meer wilt weten over de mogelijkheden van een bedrijfsfeestje bij ons in de regio van de Veluwe in Gelderland kan je ons gemakkelijk bereiken. Dit kan door te bellen naar het telefoonnummer: 0342-472243. Wij staan je graag te woord en vertellen over de diverse mogelijkheden.

Neem contact op

Eethuisje De Heuveltjes

Apeldoornsestraat 36
3781 PN Voorthuizen
T: 0342 - 47 22 43
E: info@eethuisjedeheuveltjes.nl