Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen

Al meer dan 50 jaar is dit gezellige en betaalbare pannenkoeken-eethuisje een begrip in Voorthuizen en omgeving!

N

50 jaar ervaring

Unieke locatie

N

Kindvriendelijk

Dagje weg Veluwe


Home » Dagje weg Veluwe

Als jij na je dagje weg op de Veluwe lekker wilt eten, kom je langs in ons restaurant. Wij bieden enkel heerlijke pannenkoeken en andere gerechten aan in de prachtige omgeving van dit natuurgebied. Hoewel onze pannenkoeken een echt begrip zijn, kunnen wij je ook vele andere gerechten voorzetten. Onze uitgebreide kaart stelt ons in staat om je te voorzien van verschillende gerechten gemaakt van verse en kwalitatieve streekproducten.

Wil je ook een hapje eten na een dagje weg op de Veluwe?

Ons ruim opgezette terras en de bijbehorende speeltuin zorgen ervoor dat lunchen of dineren bij pannenkoekenhuis Eethuisje de Heuveltjes het perfecte einde is voor jouw dagje weg op de Veluwe. Zowel jong en oud zijn bij ons van harte welkom. Onze menu’s hebben naast pannenkoeken onder andere ook:

  • Tosti’s
  • Uitsmijters en omeletten
  • Stokbroodjes
  • Diverse snacks

Waar je ook trek in hebt, bij ons pannenkoekenhuis heb je altijd een voortreffelijke maaltijd!

Ga lekker op stap

Na het genieten van de prachtige natuur gedurende een dagje weg op de Veluwe kun je bij ons heerlijk eten. Als je graag wilt reserveren bij Eethuisje de Heuveltjes kun je dit online doen of ons bellen op telefoonnummer 0342-472243. Vraag naar de mogelijkheden; wij komen graag jouw wensen tegemoet!

Neem contact op