BBQ Arrangement

BBQ Veluwe


Home » BBQ Veluwe

Voor een goed georganiseerde BBQ in de Veluwe moet je bij Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen wezen. Met jarenlange ervaring kunnen wij je voorzien van een zeer goede service en diverse soorten arrangementen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een compleet verzorgde barbecue bij ons in de regio van Barneveld. Het kan dat je een familiedag hebt en de dag gezellig wilt afsluiten met een BBQ in de Veluwe. Dan is het zeker gezellig om dit te doen bij Eethuisje de Heuveltjes. De overdekte BBQ-plekken in het bos bieden veel mogelijkheden, Deze gezellige plekken zorgen voor een ongedwongen sfeer gecombineerd met een kwalitatief stukje vlees, wat rechtstreeks van de slager afkomt.

Diverse BBQ-plekken in de Veluwe; kies voor een barbecue in de regio van Barneveld

Bij Eethuisje de Heuveltjes zijn er diverse soorten arrangementen, zo ook voor een barbecue in de omgeving van Barneveld. De Veluwe herbergt dan ook prachtige BBQ plekken. Hier maken wij gretig gebruik van. Dus ben je op zoek naar een leuke en gezellige afsluiting van je vriendendagje, vrijgezellenfeest of familiedag? Dan moet je zeker eens informeren over de diverse opties. Tevens maken wij gebruik van vlees, afkomstig van een topslager. Je kan hierbij denken aan vlees zoals:

  • Biefstuk;
  • Shaslick;
  • Kipsaté;
  • BBQ-worstjes;
  • Spare Ribs.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een BBQ in de Veluwe? Dan kan je gemakkelijk contact met ons zoeken door te bellen naar het telefoonnummer: 0342-472243. Wij zijn je graag van dienst en vertellen over de diverse opties die wij jou kunnen aanbieden met betrekking tot een barbecue in de regio van Barneveld.

Neem contact op