BBQ op de Veluwe


Home » BBQ Veluwe

Voor een goed verzorgde BBQ op locatie op de Veluwe moet je bij Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen wezen. Met jarenlange ervaring kunnen wij je voorzien van zeer goede service en een arrangement voor iedereen; denk hierbij bijvoorbeeld aan een compleet verzorgde barbecue bij ons. Het kan dat je een familiedag hebt en de dag gezellig wilt afsluiten met een BBQ op de Veluwe. Dan is het zeker gezellig om dit te doen bij Eethuisje de Heuveltjes. De overdekte plekken in het bos bieden veel mogelijkheden voor een verzorgde BBQ op locatie. Deze gezellige plekken zorgen voor een ongedwongen sfeer gecombineerd met een kwalitatief stukje vlees, wat rechtstreeks van de slager komt.

 

Diverse BBQ-plekken op de Veluwe; kies voor een barbecue in regio Barneveld

Bij Eethuisje de Heuveltjes zijn er diverse soorten arrangementen, zo ook voor een barbecue. De Veluwe herbergt dan ook de ideale locatie waar wij een volledig verzorgde BBQ voor jou op touw kunnen zetten. Hier maken wij gretig gebruik van. Dus ben je op zoek naar een leuke en gezellige afsluiting van je vriendendagje, vrijgezellenfeest of familiedag? Dan moet je zeker eens informeren naar de diverse opties. Tevens maken wij gebruik van vlees afkomstig van een topslager. Je kan hierbij denken aan vlees zoals:

  • Biefstuk
  • Shaslick
  • Kipsaté
  • BBQ-worstjes
  • Spare Ribs

Een barbecue arrangement op een unieke locatie

Wanneer je kiest voor een luxe barbecue arrangement bij ons, geniet je niet alleen van het voortreffelijke eten en het goede gezelschap, maar ook van de unieke locatie van ons restaurant. Door onze bijzondere ligging op de Veluwe ontsnap je even helemaal aan de drukte van de stad en kom je tot rust in een heerlijke bosrijke omgeving. Op een fijnere locatie van een verzorgde BBQ met je vrienden, collega’s of familie genieten, kunnen wij eigenlijk niet bedenken.

 

Boek snel een barbecue arrangement met je vrienden, collega’s of familie

Wil je een verzorgde BBQ op locatie boeken? Of ben je misschien ook wel geïnteresseerd in ons borrelarrangement? Plaats dan vandaag nog een reservering. Neem hiervoor contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken via 0342 – 47 22 43. Heb je nog vragen? Stel deze via de telefoon of het contactformulier en wij beantwoorden je graag.

Neem contact op

Eethuisje de Heuveltjes