Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen

Al meer dan 50 jaar is dit gezellige en betaalbare pannenkoeken-eethuisje een begrip in Voorthuizen en omgeving!

N

50 jaar ervaring

Unieke locatie

N

Kindvriendelijk

Een restaurant met speeltuin in Gelderland


Home » Restaurant met speeltuin Gelderland

Je bent op zoek naar een restaurant met speeltuin in Gelderland? Eethuisje de Heuveltjes is een kinderrestaurant gevestigd op de Veluwe in Gelderland, waar ouders met kinderen lekker kunnen genieten na een wandeling of een fietstocht. Met een uitgebreid terras en een restaurant met speeltuin, hebben wij een degelijke reputatie opgebouwd in Gelderland. Wij bestaan al meer dan 50 jaar en zijn bekend om onze uitgebreide menukaart met diverse soorten pannenkoeken. Deze worden bereid met diverse soorten producten, van shoarma tot aan gember.

Bezoek ons restaurant met speeltuin in het groene Gelderland

Een restaurant met een speeltuin is ideaal voor een kinderfeestje of jouw tussenstop tijdens een wandeling of fietstocht in Gelderland. Hierdoor geniet je zelf op het ruime terras van ons kinderrestaurant op de Veluwe in Gelderland, terwijl de kinderen lekker spelen in de speeltuin. Daarnaast kan je bij ons een heerlijk hapje eten. Dit kan variëren van:

  • Een pannenkoek
  • Bittergarnituur
  • Diverse soorten broodjes
  • Snacks en friet
  • Verschillende plates

Bel ons direct voor de mogelijkheden

Wanneer je meer wilt weten over onze diverse mogelijkheden, zoals een kinderfeestje, bereik je ons kinderrestaurant op de Veluwe, in Gelderland, gemakkelijk door te bellen naar het telefoonnummer 0342 – 47 22 43. Wij zijn je graag van dienst en vertellen over de diverse arrangementen die wij aanbieden. Een persoonlijke aanpak staat bij ons kinderrestaurant in Gelderland, op de Veluwe, dan ook hoog in het vaandel!

Neem contact op

Eethuisje de Heuveltjes