Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen

Al meer dan 50 jaar is dit gezellige en betaalbare pannenkoeken-eethuisje een begrip in Voorthuizen en omgeving!

N

50 jaar ervaring

Unieke locatie

N

Kindvriendelijk

Restaurant met speeltuin Gelderland


Home » Restaurant met speeltuin Gelderland

Je bent op zoek naar een restaurant met speeltuin in Gelderland? Eethuisje de Heuveltjes is gevestigd in een bosrijk gebied waar ouders met kinderen lekker kunnen genieten na een wandeling of een fietstocht. Met een uitgebreid terras en een restaurant met speeltuin, hebben wij een degelijke reputatie opgebouwd in Gelderland. Wij bestaan dan al meer dan 50 jaar en zijn bekend om ons ruime aanbod aan diverse soorten pannenkoeken. Deze variëren met diverse soorten producten, van shoarma tot aan gember.

Een restaurant met speeltuin in Gelderland, dat is Eethuisje de Heuveltjes

Een restaurant met een speeltuin is ideaal voor jouw tussenstop tijdens een wandeling of fietstocht in de Veluwe in Gelderland. Hierdoor kan je zelf genieten op ons ruime terras, terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn in de speeltuin. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om bij ons een hapje te eten. Dit kan variëren van::

  • Een pannenkoek;
  • Bittergarnituur;
  • Diverse soorten broodjes;
  • Snacks en friet;
  • Diverse soorten plates.

Wanneer je meer wilt weten over onze diverse mogelijkheden kan je ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 0342-472243. Wij zijn je graag van dienst en vertellen over de diverse soorten arrangementen die wij jou kunnen aanbieden. Een persoonlijke aanpak staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Neem contact op