Borrelarrangement

Arrangement boeken

Borrelarrangement, vanaf 25 personen


Home » Arrangementen » Borrelarrangement

Ben je met een gezelschap vanaf 25 personen en wil je graag borrelen op de Veluwe? Wij bieden uitkomst! Bij Eethuisje de Heuveltjes kun je terecht voor een fantastisch arrangement, speciaal op maat voor jouw gezelschap. Het maakt niet uit of je nu met collega’s, familie of vrienden op bezoek komt; wij zorgen ervoor dat iedereen heerlijk kan komen borrelen op de Veluwe.

Kies ons heerlijk arrangement voor borrelen op de Veluwe

Om jou en je collega’s, familie of vrienden heerlijk de tijd te gunnen om gezellig te borrelen bieden wij bij onze locatie op de Veluwe het volgende arrangement vanaf 25 personen aan:

  • Drie uur bier, fris en jenevers
  • Diverse nootjes op tafel
  • Twee ronden met warme hapjes
  • Eén ronde met luxe koude hapjes

Naast het standaard arrangement bieden wij nog optionele extra’s aan. Zo kun je bijvoorbeeld buitenlands gedestilleerd erbij nemen voor 3 uur. Mocht je langer willen borrelen, dan betaal je per uur een kleine meerprijs per persoon gebaseerd op jouw drankkeuzes. Wilt je vooraf lekker koffie drinken? Je ontvangt van ons koffie en thee op een gedekte tafel mét gebak. Voor prijzen neem contact op Ook dineren met een buffet is bij ons mogelijk!

Maak snel een reservering

Als je ook heerlijk wilt komen borrelen bij ons op de Veluwe, boek dan snel uw datum! Hiervoor kun je bellen naar telefoonnummer 0342-472243.  Graag verwelkomen wij jou bij feestlocatie en restaurant Eethuisje de Heuveltjes op de Veluwe!

Neem contact op

Eethuisje de Heuveltjes