Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen

Al meer dan 50 jaar is dit gezellige en betaalbare pannenkoeken-eethuisje een begrip in Voorthuizen en omgeving!

N

50 jaar ervaring

Unieke locatie

N

Kindvriendelijk

Familiedag Veluwe


Home » Familiedag Veluwe

Voor een familiedag in de regio van de Veluwe in Gelderland ben je bij Eethuisje de Heuveltjes op het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen er voor zorgen dat jouw familiedag in de regio van de Veluwe in Gelderland op een leuke en gezellige manier wordt ingedeeld. Dit natuurlijk helemaal aan de hand van jouw wensen en behoeftes. Wij vinden een persoonlijke aanpak dan ook zeer belangrijk, hierdoor wordt er gezorgd dat je familiedag bij ons op een juiste wijze wordt ingevuld. Tevens bieden wij de mogelijkheid dat kinderen in onze gezellige speeltuin kunnen spelen. Ouders kunnen hier op toekijken vanuit het terras onder het genot van een drankje.

Een familiedag in Gelderland vieren, de Veluwe is een uitstekende plek!

Wanneer je van plan bent om een familiedag in de Veluwe te houden, dan is dé plek in Gelderland toch wel Eethuisje de Heuveltjes. In het bosrijke gebied zijn er diverse soorten wandelingen te houden. In combinatie met een afsluitend arrangement bij ons restaurant, is je dag verzekerd van een gezellige afsluiting. Je kan hierbij denken aan:

  • Een BBQ-Arrangement;
  • Hapjesbuffet;
  • Borrelarrangement.

Dit is slechts een kleine greep uit de diverse mogelijkheden die wij jou kunnen aanbieden met betrekking tot jullie familiedag in Gelderland, in de regio van de Veluwe. Voor meer informatie kan je ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 0342-472243. Wij zijn je graag van dienst en vertellen over de diverse mogelijkheden die wij jou kunnen aanbieden, denk hierbij bijvoorbeeld aan de diverse arrangementen.

Neem contact op