Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen

Al meer dan 50 jaar is dit gezellige en betaalbare pannenkoeken-eethuisje een begrip in Voorthuizen en omgeving!

N

50 jaar ervaring

Unieke locatie

N

Kindvriendelijk

Familiedag op de Veluwe


Home » Familiedag Veluwe

Voor een familiedag of familiefeest op de Veluwe in Gelderland ben je bij Eethuisje de Heuveltjes aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen ervoor zorgen dat jouw familiedag of familiefeest op de Veluwe in Gelderland op een leuke en gezellige manier wordt ingedeeld. Dit natuurlijk helemaal aan de hand van jouw wensen en behoeftes. Wij vinden een persoonlijke aanpak dan ook zeer belangrijk, hierdoor wordt er gezorgd dat je familiedag of familiefeest bij ons op een juiste wijze wordt ingevuld. Tevens bieden wij de mogelijkheid dat kinderen in onze gezellige speeltuin kunnen spelen. Ouders kunnen hierop toekijken vanaf het terras onder het genot van een drankje.

Een familiedag of familiefeest in Gelderland vieren doe je op de Veluwe

Wanneer je van plan bent om een familiedag of familiefeest op de Veluwe te houden, dan is dé plek in Gelderland toch wel ons restaurant. In het bosrijke gebied zijn er diverse soorten wandelingen te houden. In combinatie met een afsluitend arrangement bij ons restaurant, is je dag verzekerd van een gezellige afsluiting. Je kan hierbij denken aan:

  • Een BBQ-arrangement
  • Een hapjesbuffet
  • Een borrelarrangement

Kom snel bij ons langs!

Dit is slechts een kleine greep uit de diverse mogelijkheden die wij jou kunnen aanbieden met betrekking tot jullie familiedag of familiefeest in Gelderland op de Veluwe, ook voor de kinderen. Voor meer informatie kun je ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer 0342 – 47 22 43. Wij zijn je graag van dienst en vertellen over de diverse mogelijkheden die wij jou aanbieden, denk hierbij bijvoorbeeld aan de verschillende arrangementen.

Neem contact op

Al meer dan 50 jaar

is dit gezellige en betaalbare eethuisje een begrip in Voorthuizen en omgeving!

Facebook