Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen

Al meer dan 50 jaar is dit gezellige en betaalbare pannenkoeken-eethuisje een begrip in Voorthuizen en omgeving!

N

50 jaar ervaring

Unieke locatie

N

Kindvriendelijk

Feestlocatie Veluwe


Home » Feestlocatie Veluwe

Als je bijvoorbeeld voor jouw trouwfeest een mooie feestlocatie zoekt op de Veluwe, zoek dan niet verder. Bij Eethuisje de Heuveltjes bieden wij een fantastische feestlocatie aan met allerlei mogelijkheden; zo wordt een weergaloos trouwfeest op de Veluwe geven wel heel gemakkelijk! In onze bosrijke omgeving geniet je van de rustieke en gezellige sfeer waarmee wij ons restaurant hebben ingericht. Je kunt met jouw familie en andere genodigden heerlijk genieten van de hapjes en drankjes die wij voorzien. Dat wil jij toch ook?

Reserveer de leukste feestlocatie op de Veluwe

Naast onze heerlijke diner- en lunchgerechten bieden wij tevens ook diverse soorten arrangementen aan. Je kiest hierbij bijvoorbeeld uit de volgende opties:

Alle buffetten en arrangementen die wij op onze feestlocatie op de Veluwe aanbieden, vormen een uitstekend diner voor jouw trouwfeest of andere gelegenheid. Bij ons kom je volledig tot rust en geniet je met volle teugen van de ongedwongen sfeer.

Bespreek met ons de mogelijkheden

Jouw trouwfeest wordt gegarandeerd een klinkend succes als je deze houdt op onze prachtige feestlocatie op de Veluwe. Bij Eethuisje de Heuveltjes nemen wij altijd jouw wensen en behoeftes in acht om ervoor te zorgen dat jouw speciale dag helemaal perfect wordt. Ook voor personeels– en kinderfeesten is onze locatie uitstekend geschikt. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 0342-472243. Wij staan jou graag te woord en bieden waar dit nodig is advies op maat. Kies voor de gezelligheid van een trouwfeest op feestlocatie Eethuisje de Heuveltjes op de Veluwe!

Neem contact op