Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen

Al meer dan 50 jaar is dit gezellige en betaalbare pannenkoeken-eethuisje een begrip in Voorthuizen en omgeving!

N

50 jaar ervaring

Unieke locatie

N

Kindvriendelijk

Pannenkoekenrestaurant in Gelderland


Home » Pannenkoekenrestaurant Gelderland

Voor een pannenkoekenrestaurant in Gelderland moet je bij Eethuisje de Heuveltjes zijn. Al meer dan 50 jaar is ons gezellige pannenkoekenhuis een begrip in Gelderland. Met vriendelijk personeel en de allerlekkerste pannenkoeken wordt ervoor gezorgd dat je hier een zeer goede stop kan maken wanneer je bijvoorbeeld aan het fietsen of wandelen bent in de bosrijke omgeving. Met een zeer ruim assortiment aan verschillende pannenkoeken is er altijd wel een bepaalde lekkernij die helemaal aan jouw wensen voldoet.

Een gezellig pannenkoekenrestaurant mét speeltuin vind je bij ons in Gelderland

Ons pannenkoekenrestaurant in Gelderland is voorzien van een gezellige speeltuin, wat dit de ideale locatie maakt voor een kinderfeestje. In combinatie met ons ruim opgezette terras zorgen we ervoor dat iedereen, jong en oud, hier de rust vindt. Geniet van een drankje of heerlijk ijsje terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Tevens bieden we je bij ons pannenkoekenrestaurant in Gelderland ook verschillende soorten arrangementen aan. Denk hierbij aan BBQ- en borrelarrangementen.

Fietsend naar ons pannenkoekenhuis in Gelderland

Ben jij een recreatieve fietser? Dan geven we je als tip om naar ons pannenkoekenhuis in Voorthuizen, in Gelderland, te fietsen! De streek is namelijk prachtig en op de fiets is dit ultiem genieten. Je ontdekt Gelderland op je eigen tempo, heerlijk in de buitenlucht en het mooiste van alles is dat je bij kunt komen in ons pannenkoekenhuis!

Bel ons en vraag naar de mogelijkheden

Wil je meer weten over de diverse mogelijkheden, zoals onze buffetten? Neem contact met ons op door te bellen naar 0342 – 47 22 43. Ons enthousiaste team vertelt je graag wat we voor je kunnen betekenen bij ons pannenkoekenhuis in Gelderland.

Neem contact op

Al meer dan 50 jaar

is dit gezellige en betaalbare eethuisje een begrip in Voorthuizen en omgeving!