Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen

Al meer dan 50 jaar is dit gezellige en betaalbare pannenkoeken-eethuisje een begrip in Voorthuizen en omgeving!

N

50 jaar ervaring

Unieke locatie

N

Kindvriendelijk

Pannenkoekenrestaurant Gelderland


Home » Pannenkoekenrestaurant Gelderland

Voor een pannenkoekenrestaurant in de regio van de Veluwe in Gelderland moet je bij Eethuisje de Heuveltjes zijn. Al meer dan 50 jaar is dit gezellige pannenkoekenrestaurant al een begrip rondom de Veluwe en Gelderland. Met vriendelijk personeel en de allerlekkerste pannenkoeken wordt er gezorgd dat je hier een zeer goede stop kan maken wanneer je bijvoorbeeld aan het fietsen of wandelen bent in de bosrijke omgeving. Met een zeer ruim assortiment van verschillende pannenkoeken is er altijd wel een bepaalde lekkernij die helemaal aan jouw wensen voldoet. Is dit niet het geval? Geen enkel probleem, want dan kan je tegen onze medewerkers vertellen wat jouw ideale combinatie is en wij gaan ermee aan de slag!

Een pannenkoekenrestaurant in de regio van de Veluwe in Gelderland, met een speeltuin

Ons pannenkoekenrestaurant nabij de Veluwe in Gelderland is ook voorzien van een gezellige speeltuin. Hierdoor, in combinatie met ons ruim opgezette terras, kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen hier wel een bepaalde rust vindt. Zowel jong als oud. Je kan dan rustig genieten van een drankje terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Tevens bieden wij als pannenkoekenrestaurant nabij de Veluwe in Gelderland ook verschillende soorten arrangementen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

  • Kinderfeestjes
  • BBQ-arrangement
  • Borrel-arrangement

Bel snel voor de mogelijkheden

Wil je meer weten over de diverse mogelijkheden, zoals onze buffetten? Dan kan je ons gemakkelijk bereiken via het telefoonnummer 0342-472243. Wij vertellen dan wat we voor je kunnen betekenen en wat de opties voor u als klant zijn, binnen ons pannenkoekenrestaurant in de Veluwe.

Neem contact op