Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen

Al meer dan 50 jaar is dit gezellige en betaalbare pannenkoeken-eethuisje een begrip in Voorthuizen en omgeving!

N

50 jaar ervaring

Unieke locatie

N

Kindvriendelijk

IJs eten in Voorthuizen


Home » IJs Voorthuizen

Kom heerlijk ijs eten bij ons eethuis in Voorthuizen. Eethuisje de Heuveltjes staat voor je klaar met diverse smaken en soorten ijsjes. Ons uitgebreide menu heeft voor ieder wat wils: jong en oud genieten iedere keer weer van écht lekker eten en drinken. Of je nu een pannenkoek, broodje of patat bij ons in Voorthuizen komt eten, afsluiten met ijs is altijd een goed idee!

Koel af met verrukkelijk ijs bij ons restaurant in Voorthuizen

Is het een warme dag en kan je wel wat afkoeling gebruiken? Of geniet jij het hele jaar door van softijs? Kom dan ijs eten bij ons knusse pannenkoekenhuis in Voorthuizen, op de Veluwe! Op warme dagen zit je buiten op ons gezellige terras met speeltuin, wat het tevens de ideale locatie maakt voor familiefeesten en kinderfeesten! We hebben een uitgebreid menu en een ruime keuze uit ijs waar al vele mensen van hebben genoten bij ons restaurant in Voorthuizen.

Reserveer direct of wandel gewoon bij ons binnen

Wil je zeker zijn van een tafeltje of reserveren voor een van onze arrangementen? Bel ons dan via 0342 – 47 22 43. Natuurlijk ben je ook welkom om gewoon eens ons terras op te lopen. We heten je van harte welkom bij ons restaurant met de gezelligste sfeer op de Veluwe!

Neem contact op

Al meer dan 50 jaar

is dit gezellige en betaalbare eethuisje een begrip in Voorthuizen en omgeving!

Facebook

Eethuisje de Heuveltjes