Pannenkoekenhuis Amersfoort

Pannenkoekenhuis Amersfoort


Home » Pannenkoekenhuis Amersfoort

Wil je binnenkort bij een pannenkoekenhuis in de buurt van Amersfoort eten? Kies dan voor Eethuisje De Heuveltjes in Voorthuizen. Door onze unieke ligging op de Veluwe eet je jouw pannenkoek in een heerlijke natuurlijk omgeving. Met keuze uit meer dan 30 verschillende soorten pannenkoeken zit er altijd een pannenkoek bij die je lust.

Hét pannenkoekenhuis voor kinderen uit Amersfoort

Het eten van pannenkoeken is voor kinderen (maar ook voor volwassenen) natuurlijk altijd een feestje. Neem je kinderen mee naar ons pannenkoekenhuis vlakbij Amersfoort en hun dag kan niet meer stuk. In onze bosrijke speeltuin kunnen ze al hun energie kwijt op de verschillende speeltoestellen. Is een van je kinderen binnenkort jarig? Maak van dit kinderfeestje een onvergetelijke dag en breng je kind met al zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes naar ons. Wij verzorgen de leukste piraten-, prinsessen- en speeltuinfeestjes. Bovendien is er de mogelijkheid om de kinderen zelf hun eigen pannenkoek te laten bakken. Kortom; dit is een kinderfeestje om je vingers bij af te likken.

Kom langs en geniet van de lekkerste pannenkoeken

Kom langs in ons pannenkoekenhuis voor de lekkerste pannenkoeken in de omgeving van Amersfoort. Bij ons geniet je niet alleen van je eten, maar ook van de heerlijke bosrijke omgeving. Ben je echter niet zo’n fan van pannenkoeken? Geen probleem. Bestel dan iets uit ons plates-menu, zoals spareribs, varkenshaaspuntjes of een van onze heerlijke schnitzels. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over onze mogelijkheden of als je wilt reserveren. Je kunt ons telefonisch bereiken via 0342 – 47 22 43.

Neem contact op

Al meer dan 50 jaar

is dit gezellige en betaalbare eethuisje een begrip in Voorthuizen en omgeving!

Facebook