Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen

Al meer dan 50 jaar is dit gezellige en betaalbare pannenkoeken-eethuisje een begrip in Voorthuizen en omgeving!

N

50 jaar ervaring

Unieke locatie

N

Kindvriendelijk

Kinderfeestje Barneveld


Home » Kinderfeestje Barneveld

Het kinderfeestje van je kind houden in de regio van Barneveld? Dan ben je op het goede adres bij eethuisje de Heuveltjes. Met een gezellige speeltuin en een ruim opgezet terras kunnen de ouders op een ontspannen manier letten op de kinderen terwijl zij lekker aan het spelen zijn.

 

Meerdere mogelijkheden voor een kinderfeestje in Barneveld

Wij hebben meerdere mogelijkheden betreft het houden van een kinderfeestje in de regio van Barneveld. Arrangementen op het gebied van een kinderfeestje die wij aanbieden zijn onder andere:

  • Piraten/prinsessenfeestje: Hier kunnen de kinderen zelf schatgraven of elkaar opmaken, tevens kunnen ze ook lekker spelen in de speeltuin en afsluitend kunnen ze genieten van een piraten of prinsessenmenu. Dit allemaal met onbeperkt ranja.
  • Zelf je eigen pannenkoeken bakken: Kinderen bakken net zoveel pannenkoeken als ze op kunnen. Daarna hebben ze de mogelijkheid om deze zelf te versieren met jam, stroop, hagelslag en suiker. Tevens is er onbeperkt ranja en kunnen de kinderen ook spelen in de speeltuin.
  • Speeltuinfeestje: Kinderen kunnen spelen in de speeltuin en afsluitend kunnen ze genieten van een kidsmenu of kidspannekoeken. Tevens heb je hier onbeperkt ranja en een kleurplaat ter beschikking.

Wil je meer weten over de diverse mogelijkheden van het geven van het kinderfeestje van je zoon of dochter in de regio van Barneveld? Neem dan snel contact op met Eethuisje de Heuveltjes. Wij vertellen je graag over de diverse mogelijkheden. Je kan ons dan ook makkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 0342-472243.

Neem contact op