Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen

Al meer dan 50 jaar is dit gezellige en betaalbare pannenkoeken-eethuisje een begrip in Voorthuizen en omgeving!

N

50 jaar ervaring

Unieke locatie

N

Kindvriendelijk

Speeltuin Voorthuizen


Home » Speeltuin Voorthuizen

Naast een gezellige speeltuin heeft Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen ook een gedegen en lekker restaurant. Wij hebben een breed en divers aanbod van verschillende arrangementen en lekkernijen. Zo staan wij bekend om onze heerlijke pannenkoeken, met diverse soorten ingrediënten, variërend van shoarma tot aan gember. Ondanks onze ruime keuze aan diverse pannenkoeken, kan het natuurlijk voorkomen dat jouw gewenste pannenkoek er niet tussen staan. Dit is echter geen enkel probleem! Wij zorgen ervoor dat jouw gewenste pannenkoek uit onze keuken komt.

Een gezellige speeltuin in Voorthuizen

Ben je benieuwd naar de verschillende arrangementen die wij voor jou kunnen betekenen? Deze zijn zeer divers en uiteenlopend. Denk hierbij aan een kinderfeestje bij ons in Voorthuizen. Zaken die wij voor je kunnen regelen zijn onder andere:

  • Een BBQ-arrangement
  • Bedrijfsfeesten
  • Borrel-arrangementen
  • Kinderfeestjes

Plezier voor jong en oud

De jongeren kunnen zich dan vermaken binnen onze speeltuin en de ouderen kunnen genieten van een lunch in de mooie bosrijke omgeving van Voorthuizen. Wil je meer weten over de diverse mogelijkheden? Dan kan je ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer 0342-472243. Wij zijn je graag van dienst! Met onze jarenlange ervaring vertellen we je graag meer over de zaken die wij voor je kunnen verwezenlijken.

Neem contact op

Eethuisje de Heuveltjes