Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen

Al meer dan 50 jaar is dit gezellige en betaalbare pannenkoeken-eethuisje een begrip in Voorthuizen en omgeving!

N

50 jaar ervaring

Unieke locatie

N

Kindvriendelijk

Lunchen in Voorthuizen


Home » Lunchen Voorthuizen

Je bent een middagje weg en wilt tussendoor nog een even lunchen, dan is Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen zeker een aanrader. Met jarenlange ervaring hebben die wij hebben binnen de horeca kunnen wij je verzekeren van kwaliteit. Dit, in combinatie met de prachtige omgeving, dient als de basis om heerlijk te lunchen op een unieke locatie in Voorthuizen. Wij staan bekend om onze befaamde pannenkoeken, echter kunnen wij je veel meer aanbieden. Met een uitgebreide kaart kunnen wij je voorzien van verschillende gerechten, allemaal gemaakt van verse en kwalitatieve producten.

Lunchen in Voorthuizen doe je bij Eethuisje de Heuveltjes

Met een ruim opgezet terras en een bijbehorende speeltuin is lunchen bij Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen een geschikte locatie voor zowel jong als oud. Je kunt bij ons voor de lunch dan ook terecht voor onder andere:

  • Tosti’s
  • Uitsmijters/ omeletten
  • Stokbroodjes
  • Diverse snacks

Lekker ontspannen lunchen in de buurt van de Veluwe

De lunchgerechten serveren wij tot 17:00, maar je kunt bij ons ook lekker borrelen. Tijdens een lunch bij ons kun je genieten van de ongedwongen sfeer en het unieke karakter die de omgeving met zich meebrengt. Voor meer informatie over het lunchen of een andere gelegenheid bij Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen kun je ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer 0342 – 47 22 43. Wij zijn je graag van dienst en vertellen je over de diverse opties.

Neem contact op

Eethuisje de Heuveltjes