Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen

Al meer dan 50 jaar is dit gezellige en betaalbare pannenkoeken-eethuisje een begrip in Voorthuizen en omgeving!

N

50 jaar ervaring

Unieke locatie

N

Kindvriendelijk

Pannenkoekenhuis Veluwe


Home » Pannenkoekenhuis Veluwe

Een pannenkoekenhuis in de regio van de Veluwe en Barneveld in Gelderland. Dat is dan zeker Eethuisje de Heuveltjes. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring. Ons gezellige en betaalbare pannenkoekenhuis in de regio van de Veluwe en Barneveld is in Gelderland dan ook echt een begrip in de regio. Met een unieke ligging in de bossen zijn wij een ideale locatie om even tot rust te komen wanneer je met vrienden of familie een stukje hebt gefietst of gewandeld. Tevens hebben wij een zeer ruim aangelegd terras, met daarbij een speeltuin. Hierdoor kan zowel jong als oud zijn gang gaan bij Eethuisje de Heuveltjes. Tevens hebben wij een zeer ruim en divers aanbod van pannenkoeken. Dit is dan ook onze specialiteit.

Een gedegen pannenkoekenhuis in de regio van de Veluwe en Barneveld in Gelderland

In ons knusse, oer-Hollandse en kindvriendelijke restaurantje kunnen wij je voorzien van diverse soorten gerechten. Je kan hierbij denken aan onder andere:

  • Pannenkoeken in diverse soorten, smaken en variaties
  • Diverse soorten plates, met frietjes, mayo en appelmoes
  • Een ruime keuze uit verschillende soorten soep
  • Verschillende soorten stokbroodjes, tosti’s en uitsmijters

Dit is slechts een kleine greep uit het aanbod dat wij je kunnen aanbieden. Tevens hebben we ook verschillende soorten arrangementen binnen ons pannenkoekenhuis, gevestigd in de regio van de Veluwe en Barendrecht in Gelderland. Je kan hierbij denken aan een besloten feestje, kinderfeestje, BBQ of gezellig borrelen met vrienden, familie of collega’s.

Meer weten over de diensten die wij aanbieden

Ben je benieuwd naar de diverse opties die wij je kunnen aanbieden met betrekking tot ons pannenkoekenhuis in de regio van de Veluwe en Barneveld in Gelderland? Dan kan je ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer 0342-472243. Wij zijn je graag van dienst en vertellen je over de diverse mogelijkheden.

Neem contact op