Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen

Al meer dan 50 jaar is dit gezellige en betaalbare pannenkoeken-eethuisje een begrip in Voorthuizen en omgeving!

N

50 jaar ervaring

Unieke locatie

N

Kindvriendelijk

Pannenkoekenhuis op de Veluwe


Home » Pannenkoekenhuis Veluwe

Een pannenkoekenhuis in de regio van de Veluwe en Barneveld, dat is dan zeker Eethuisje de Heuveltjes. Bij ons pannenkoekenrestaurant op de Veluwe hebben we ondertussen al meer dan 50 jaar ervaring opgedaan. Ons gezellige en betaalbare pannenkoekenhuis op de Veluwe, nabij Barneveld, is dan ook echt een begrip in de regio. Met een unieke ligging in de bossen zijn wij een ideale locatie om even tot rust te komen wanneer je met vrienden of familie een stukje hebt gefietst of gewandeld. Tevens hebben wij op onze locatie op de Veluwe, dicht bij Barneveld, een zeer ruim aangelegd terras waar je heerlijke pannenkoeken kunt eten, met daarbij een speeltuin. Hierdoor kan zowel jong als oud zijn gang gaan bij Eethuisje de Heuveltjes. Tevens hebben wij een zeer ruim en divers aanbod aan pannenkoeken. Dit is dan ook onze specialiteit.

Een gedegen pannenkoekenhuis in de regio van de Veluwe en Barneveld

In ons knusse, oer-Hollandse en kindvriendelijke restaurantje voorzien we je van diverse soorten gerechten. Denk hierbij onder andere aan:

  • Pannenkoeken in diverse soorten, smaken en variaties
  • Diverse soorten plates, met frietjes, mayo en appelmoes
  • Een ruime keuze uit verschillende soorten soep
  • Verschillende soorten stokbroodjes, tosti’s en uitsmijters

Dit is slechts een kleine greep uit het aanbod dat wij je aanbieden. Tevens hebben we verschillende soorten arrangementen binnen ons pannenkoekenhuis, gevestigd op de Veluwe, in regio Barendrecht. Denk hierbij aan een besloten feestje, kinderfeestje, BBQ of gezellig borrelen met vrienden, familie of collega’s.

Kom naar de Veluwe, in regio Barneveld, om bijzondere pannenkoeken te proeven

Zoals je leest, heeft ons pannenkoekenrestaurant op de Veluwe een zeer uitgebreid aanbod. We willen je echter graag meer vertellen over de heerlijke en bijzondere pannenkoeken die we je bij ons pannenkoekenhuis in Voorthuizen, nabij Barneveld op de Veluwe, aanbieden. Het houdt namelijk niet op bij de standaardpannenkoek met stroop of poedersuiker. Bij ons in regio Barneveld, op de Veluwe, kan je ook hartige pannenkoeken bestellen met bijvoorbeeld gerookte zalm of shoarma. Heb je dat nog nooit geprobeerd en ben je er benieuwd naar? Kom deze dan proeven bij ons pannenkoekenrestaurant op de Veluwe!

Kom meer te weten over de diensten die wij aanbieden

Ben je benieuwd naar de diverse opties die wij je kunnen aanbieden met betrekking tot ons pannenkoekenhuis in de regio van de Veluwe en Barneveld? Neem contact met ons op door te bellen naar 0342 – 47 22 43 of kom gezellig naar ons toe fietsen! Wij zijn je graag van dienst en vertellen je over de diverse mogelijkheden die je bij ons pannenkoekenrestaurant op de Veluwe treft.

Neem contact op

Eethuisje de Heuveltjes