Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen

Al meer dan 50 jaar is dit gezellige en betaalbare pannenkoeken-eethuisje een begrip in Voorthuizen en omgeving!

N

50 jaar ervaring

Unieke locatie

N

Kindvriendelijk

Personeelsfeest Veluwe


Home » Personeelsfeest Veluwe

Voor een personeelsfeest in de regio van de Veluwe moet je zeker eens kijken wat de mogelijkheden zijn van Eethuisje de Heuveltjes.  Wij kunnen diverse opties aanbieden, de bosrijke omgeving waarin wij zijn gevestigd zorgt voor een rustiek en gezellige omgeving, waarin je bedrijf of organisatie goed zal vertoeven onder het genot van een drankje en hapje. Tevens bieden wij ook diverse soorten arrangementen, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • BBQ-arrangement;
  • Borrelarrangement;
  • Winterbuffet.

Dit kan een zeer smakelijke en gezellige afsluiting betekenen van je dagje weg met je organisatie of bedrijf. Je kan bij ons lekker tot rust komen en genieten van de ongedwongen sfeer.

Een personeelsfeest in de Veluwe

Voor een personeelsfeest in de Veluwe ben je op het juiste adres bij Eethuisje de Heuveltjes. Wij luisteren naar jouw wensen en behoeftes en samen gaan we dan aan de slag om een middag/avond in te delen waarin jouw personeelsfeest in de Veluwe zeker niet wordt vergeten door de medewerkers van je organisatie. Wanneer je met ons in contact wilt komen kan dit gemakkelijk door te bellen naar het telefoonnummer: 0342-472243. Wij kunnen je dan voorzien in van advies op maat. Met onze jarenlange ervaring zal dit zeker lukken. Een persoonlijke aanpak staat dan ook hoog bij ons in het vaandel!

Neem contact op