Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen

Al meer dan 50 jaar is dit gezellige en betaalbare pannenkoeken-eethuisje een begrip in Voorthuizen en omgeving!

N

50 jaar ervaring

Unieke locatie

N

Kindvriendelijk

Personeelsfeest op de Veluwe


Home » Personeelsfeest Veluwe

Voor een personeelsfeest op de Veluwe moet je zeker eens kijken wat de mogelijkheden zijn bij Eethuisje de Heuveltjes. Ons restaurantje is niet voor niets al meer dan 50 jaar een begrip in de regio. Wij doen aan catering en kunnen je een reeks aan buffetten aanbieden. Lees snel verder!

Een personeelsfeest op de prachtige Veluwe

Wij kunnen diverse opties aanbieden, de bosrijke omgeving waarin wij zijn gevestigd zorgt voor een rustiek en gezellige omgeving, waarin je bedrijf of organisatie goed zal vertoeven onder het genot van een drankje en hapje. Tevens bieden wij ook diverse soorten arrangementen aan, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Dit kan een zeer smakelijke en gezellige afsluiting betekenen van je dagje weg met je organisatie of bedrijf. Je kan bij ons lekker tot rust komen en genieten van de ongedwongen sfeer.

Reserveer bij ons

Voor een personeelsfeest met heerlijk eten op de Veluwe heb je de perfecte plaats gevonden in Eethuisje de Heuveltjes. Wij luisteren naar jouw wensen en behoeftes. We gaan samen aan de slag om een middag/avond in te delen waarin jouw personeelsfeest op de Veluwe zeker niet wordt vergeten door de medewerkers van je organisatie. Wanneer je met ons in contact wilt komen kan dit gemakkelijk door te bellen naar het telefoonnummer 0342 – 47 22 43. Wij kunnen je dan voorzien in van advies op maat. Met onze jarenlange ervaring zal dit zeker lukken. Een persoonlijke aanpak staat dan ook hoog bij ons in het vaandel!

Neem contact op

Eethuisje de Heuveltjes