Sparerib restaurant

Sparerib restaurant


Home » Sparerib restaurant

Wil je graag een heerlijke sparerib eten in een sfeervol restaurant? Kom dan langs bij Eethuisje De Heuveltjes in Voorthuizen. Door onze unieke ligging op de Veluwe ontsnap je even helemaal aan de drukte van de stad en geniet van je een heerlijke bosrijke omgeving. Ons restaurant is al langer dan 50 jaar een welbekend adres in Voorthuizen en omstreken en is tevens een uitermate geschikte plek voor kinderen. In onze speeltuin kunnen kinderen hun energie kwijt en in het restaurant kunnen ze kiezen uit meer dan 30 verschillende soorten pannenkoeken.

 

Eet de lekkerste spareribs in ons restaurant

Naast het uitgebreide pannenkoekenmenu, hebben we ook een plates-menu vol met vleesgerechten zoals spareribs in ons restaurant. Onze spareribs zijn lekker pittig gemarineerd en worden altijd met frites, mayonaise en een frisse salade geserveerd. Heb je toch meer zin in een heerlijk pannetje varkenshaaspuntjes of een halve haan? De koks in onze keuken maken dit graag voor je klaar.

Kom voor spareribs langs in ons restaurant of kies voor ons luxe BBQ-arrangement

Wil je heerlijke spareribs eten na jouw lekkere dagje uit op de Veluwe? Kom dan langs in ons restaurant voor een gezellig en lekker diner. Ben je met een grote groep van 15 personen of meer? Kies dan voor ons luxe BBQ-arrangement. Geniet van een heerlijke barbecue voor een lage prijs. De diverse stukken vlees die we voor je klaarmaken, komen van een slager van topkwaliteit. Klinkt dit goed? Neem dan contact met ons op voor een reservering. Je kunt ons telefonisch bereiken via 0342-472243.

Neem contact op

Eethuisje de Heuveltjes