Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen

Al meer dan 50 jaar is dit gezellige en betaalbare pannenkoeken-eethuisje een begrip in Voorthuizen en omgeving!

N

50 jaar ervaring

Unieke locatie

N

Kindvriendelijk

Wandelen in Voorthuizen


Home » Wandelen in Voorthuizen

Wanneer je graag gaat wandelen, dan zijn er prachtige routes te vinden in en rond Voorthuizen en Garderen. Gelderland bestaat voor een groot deel uit bossen en prachtige landschappen, wat het de ideale locatie maakt om te voet van te genieten. Natuurlijk is het tijdens je wandelroute heerlijk om even bij te komen op een gezellig terras of in een warm restaurant. Kom daarom tijdens het wandelen ook naar Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen!

Kom even bij van het wandelen door bij ons in Voorthuizen langs te komen

Garderen staat niet alleen bekend om doorheen te wandelen, maar ook de fietsroutes in deze omgeving zijn welbekend! Daarom komen veel Nederlanders naar de Veluwe om van de natuur te genieten en bij te komen van het dagelijks leven. Of je er nu voor kiest om te fietsen of wandelen in regio Garderen, het is altijd een goed idee om bij ons restaurant bij te komen met een heerlijke lunch, borrel of diner. Ons uitgebreide menu heeft voor ieder wat wils, zoals softijs, patat en pannenkoeken. Kom dus zeker eens binnenlopen tijdens je wandeltocht!

Reserveer je tafel door ons te bellen

Ben je van plan om binnenkort in Garderen en Voorthuizen te wandelen en wil je zeker zijn van een tafeltje in ons restaurant of op ons terras? Of heb je binnenkort een personeelsfeest dat je graag bij ons wilt doorbrengen? Reserveer dan direct en geef je wensen aan ons door! Neem contact met ons op door te bellen naar 0342 – 47 22 43. Ons enthousiaste team verwelkomt je graag snel.

Neem contact op

Al meer dan 50 jaar

is dit gezellige en betaalbare eethuisje een begrip in Voorthuizen en omgeving!