Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen

Al meer dan 50 jaar is dit gezellige en betaalbare pannenkoeken-eethuisje een begrip in Voorthuizen en omgeving!

N

50 jaar ervaring

Unieke locatie

N

Kindvriendelijk

Pannenkoeken eten op de Veluwe


Home » Pannenkoeken Veluwe

Voor pannenkoeken in de regio van de Veluwe in Gelderland is er een specialist die bekend staat om de lekkerste pannenkoeken, dat is Eethuisje de Heuveltjes. Met meer dan 50 jaar ervaring bieden wij binnen ons gezellige en betaalbare pannenkoeken-eethuisje in de regio van Barneveld een divers aanbod en een uitgebreid menu. Hierbij bevinden wij ons in een ideale bosrijke omgeving. Wanneer je een eindje aan het fietsen of wandelen bent raden wij het ook zeker eens aan om nog even te genieten van een versnapering op ons terras.

De beste pannenkoeken in de regio van de Veluwe en Barneveld

Wanneer je van plan bent om pannenkoeken te eten in Apeldoorn, is het verstandig om toch een stukje verder te rijden naar Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen, nabij Barneveld en de Veluwe. In Gelderland staan wij bekend om onze befaamde en authentieke pannenkoeken. Verschillende pannenkoeken binnen ons assortiment zijn:

  • Pannenkoek “De Heuveltjes”, dit is een pannenkoek met appel, rozijn en kaneel
  • Pannenkoek “Pietersen” hier zijn de ingrediënten spek, brie, rucola en honing verwerkt
  • Pannenkoek “Klompen”, deze pannenkoek bevat gehakt, ui, paprika, salami en kaas

Dit is slechts een kleine greep uit ons diverse aanbod aan verschillende pannenkoeken die je bij ons kunt eten op de Veluwe, nabij Barneveld te Gelderland. Ons restaurant is pittoresk en Oud-Hollands ingericht. Dit in combinatie met een ruim terras en een uitgebreide bosrijke omgeving is het de ideale stop om snel een pannenkoek te komen eten in de regio van Apeldoorn.

Meer weten over de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij kunnen aanbieden met betrekking tot het eten van pannenkoeken op de Veluwe in Gelderland? Dan kan je ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer 0342-472243. Wij vertellen je over de mogelijkheden die wij voor jou kunnen betekenen. Zo kunnen we je ook voorzien in diverse soorten arrangementen. Je kan hierbij denken aan besloten feestjes of kinderfeestjes, maar ook voor een BBQ-arrangement of gezellig borrelen ben je bij ons op het juiste adres.

Neem contact op