Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen

Al meer dan 50 jaar is dit gezellige en betaalbare pannenkoeken-eethuisje een begrip in Voorthuizen en omgeving!

N

50 jaar ervaring

Unieke locatie

N

Kindvriendelijk

Fietsen in de omgeving van Garderen


Home » Fietsen Garderen

Vind je het heerlijk om te fietsen in de omgeving van Garderen, op de Veluwe? Pauzeer dan zeker eens met een hapje en een drankje bij Eethuisje de Heuveltjes in Voorthuizen! Wij hebben een knus restaurant en een gezellig terras met een speeltuin om even helemaal bij te komen met je gezelschap.

Wanneer je gaat fietsen in regio Garderen, kom je langs bij ons gezellige restaurant

Garderen is een klein dorp in de gemeente Barneveld en staat bekend om zijn prachtige routes om te wandelen en fietsen. Dit is natuurlijk leuk om met je partner te doen, maar ook als teamuitje valt een mooie fietsroute vaak in de smaak. Sluit het uitje af bij ons pannenkoekenrestaurant en jullie dag is er een om nooit meer te vergeten! We verwelkomen jullie met veel plezier.

Reserveer vandaag nog een tafeltje

Wanneer je in en rond Garderen gaat fietsen, zijn wij de ideale stop om je maag weer te vullen met bijvoorbeeld spareribs of pannenkoeken. Reserveer dus direct je tafel om zeker te zijn van een plekje! Dit doe je door te bellen naar 0342 – 47 22 43. Ons enthousiaste team in Voorthuizen zorgt ervoor dat je van allerlei lekkernijen – die je nu al kunt bekijken op onze menukaart – bent voorzien bij ons restaurant. Graag tot snel!

Neem contact op

Al meer dan 50 jaar

is dit gezellige en betaalbare eethuisje een begrip in Voorthuizen en omgeving!